fbpx

tapahtumapaikat

Kaivokatu 37 B, Porvoo

VANHA 123

WSOY-talon jylhien kiviseinien sisällä, entisen elokuvateatterin tiloissa, sykkii persoonallisen festivaalin kulttuurillinen sydän. Kolme sadan hengen salia sisältävä Vanha 123 on monipuolisen kulttuuritarjonnan kohtauspaikka,  jonka aulassa toimii kodikas ja herkullinen Aatos Café.

Festivaalilla Vanha 123:n yleisölle tarjoillaankaksi elämystä yhdellä lipulla. Ovien auetessa yleisö pääsee nautiskelemaan levymusiikista vaikkapa viinilasillisen ääressä. Keikat alkavat saleissa 1 ja 2 samanaikaisesti  pienen tauon jälkeen yleisö vaihtaa päikseen paikkaa ja kuulee illan toista esiintyjää. 

Festivaalin ajan koko tila on anniskelualuetta, joten tilaisuudet ovat K-18

Vanha Hämeenlinnantie 8, Porvoo

VETURITALLI & TORNITALLI (Porvoon vanha rautatieasema) 

Porvoo Jazz Festival tekee juhlavuoden kunniaksi uuden aluevaltauksen. Taatusti mielenkiintoa herättävät, upeat ja historialliset, vanhan rautatieaseman tiilirakennukset herätetään henkiin aivan erityisellä tavalla, kun tilat avataan poikkeuksellisesti yleisölle.

Asema-alueeseen liittyvät veturitallit ovat nykyisin yksityisomistuksessa, mutta nyt historiasta kiinnostuneilla on mahdollisuus nyt kurkata niiden sisään. Nippelitieto: edelleen toimivalle kääntöpöydälle johtavalla raiteella on Suomen vanhimmat leveäraiteisen radan käytössä olevat kiskot vuodelta 1879. Jo itse alue on näkemisen arvoinen! Suosittelemme kävijöillemme käytännöllisiä jalkineita, sillä maasto on epätasainen ja talleissa on soralattia.

Iltatilaisuudet klo 18- ovat K-18

LÄNTINEN ALEKSANTERINKATU 4,  PORVOO

Porvoon Taidetehdas, Tehdassali

Kulttuuri ja kongressikeskus Porvoon Taidetehdas juhlii 10-vuotisjuhlavuottaan rinnakkain Porvoo Jazz Festivalin kanssa. Taidehallin tarjoaa vuoden mittaan paikallisia ja valtakunnallisia huippuartisteja sekä taidetta sen eri muodoissa.

Porvoo Jazz Festivalin sunnuntain päätöskonsertti Jukka Eskola Orquesta Bossa Feat. Nina Maya järjestetään Taidetehtaan Tehdassalissa tarjoten upeat puitteet laadukkaaseen konserttielämykseen. Taidehallissa toimivat myös Taidelainaamo Konsta ja Shop, taide- ja design-tuotteiden myyntipiste. (Avanti-sali vaihtunut Tehdassaliin teknisistä syistä)

Rihkamakatu 4, Porvoo

Runo Hotel Porvoo

Viimeisen päälle harkittu ja kokonaisvaltaisesti kävijänsä huomioonottava Runo on elämys, joka kurkottaa arjen yläpuolelle. Keskeisellä sijainnilla seisova historiallinen rakennus on päivitetty mennyttä kunnioittaen, mutta tämän päivän designia ja suomalaista värimaailmaa ja materiaaleja esiin tuoden. 10-vuotisjuhlavuottaan viettävä Porvoo Jazz Festival järjestää sunnuntaina ylellisen jazzbrunssin viikonlopun festivaalin ahkerille kävijöille hotellin aulabaarissa ja Lippu&Brunssi-varauksia voi tehdä suoraan hotellin varauskalenterista.