fbpx

tapahtumapaikat

Kaivokatu 37 B, Porvoo

VANHA 123

WSOY-talon jylhien kiviseinien sisällä, entisen elokuvateatterin tiloissa, sykkii persoonallisen festivaalin kulttuurillinen sydän. Kolme sadan hengen salia sisältävä Vanha 123 on monipuolisen kulttuuritarjonnan kohtauspaikka,  jonka aulassa toimii kodikas ja herkullinen Aatos Café.

Festivaalilla Vanha 123:n yleisölle tarjoillaankaksi elämystä yhdellä lipulla. Ovien auetessa yleisö pääsee nautiskelemaan levymusiikista vaikkapa viinilasillisen ääressä. Keikat alkavat saleissa 1 ja 2 samanaikaisesti  pienen tauon jälkeen yleisö vaihtaa päikseen paikkaa ja kuulee illan toista esiintyjää. 

Festivaalin ajan koko tila on anniskelualuetta, joten tilaisuudet ovat K-18

Kaivokatu 37 , Porvoo

VANHA Pantteri

Porvoo Jazz Festival ry valtaa perinteilleen uskollisena tänäkin vuonna uuden hylätyksi jääneen tilan. Tälläkin kertaa myöhäisillan ja lastenkonsertin venue löytyy yllättävän läheltä, aivan Vanhan 123:n kyljestä, sen viereisestä rapusta! Vuoteen 2013 Punaisena Pantterina tunnettu viihdekeskus toimi aikanaan mm. Biljardisalina ja baarina monipuolisine pelikoneineen. Edeltäjäänsä kunnioittaen, festarin pop-up tila nimettiin Vanhaksi Pantteriksi.  Myöhäisillan konserteissa koko tila on anniskelualuetta, joten klo 22 jälkeen alkavat tilaisuudet ovat K-18

Läntinen Aleksanterinkatu 1, Taidehallin 2.krs,  Porvoo

Porvoon taidehalli

Porvoon Taidehalli sijaitsee Porvoon Taidetehtaan sisällä. Siellä järjestetään nykytaiteen yksityis- ja ryhmänäyttelyitä, jotka vaihtuvat noin kuukauden välein. Porvoo Jazz Festivalin aikana meillä on ilo  Yrjö A. Jäntin taidekokoelman lisäksi nauttia kuvanveistäjä Felipe de Ávila Francon näyttelystä. Sen kuvituksin voimme nauttia festivaalin sooloesityksistä; lauantaina lavalla klarinetisti Joris Roelofs ja sunnuntaina Mikko Iivanainen,  Taidehallissa toimivat myös Taidelainaamo Konsta ja Shop, taide- ja design-tuotteiden myyntipiste.