fbpx

Meistä

10-vuotisjuhlavuottaan viettävä Porvoo Jazz Festival on suurella sydämellä järjestetty jazzfestivaali, joka panostaa laatuun ja intiimiin festivaalitunnelmaan boheemilla otteella. Juhlavuoden kunniaksi laajennamme ohjelmistoa sekä kokeilemme uusia lokaatioita – yhtenä erikoisuutena lauantain jazzkävelykierros Porvoon kiinnostavimpiin piilopaikkoihin! Emme ota jazzia liian vakavasti vaan haluamme, että yleisöllämme ja esiintyjillämme on ennen kaikkea mukavaa ja tunnelmallista. Myös vuorovaikutuksellisuus on tapahtumissamme tärkeää, ja haluammekin tuoda ajankohtaisimman ja huolella valitun jazzin kosketusetäisyyden päähän.

Porvoo Jazz-festivaalia on järjestetty syksyisin jo vuodesta 2013 asti. Porvoon ytimessä sijaitsevan festivaalin ja vuoden ympäri järjestettävien Porvoo Jazz Clubien sydän sykkii yhdistyksen kunnostamassa Kulttuuritila Vanha 123:ssa. Kolme viihtyisää salia ja kaksi baaria sisältävä entinen elokuvateatteri on omiaan luomaan puitteet konserteille, joissa yleisö sulautuu osaksi elämystä.

Festivaalin järjestää Porvoo Jazz Festival ry ja sen ohjelmiston kuratoinnista vastaa festivaalin taiteellinen johtaja,  jazzrumpali Jaska Lukkarinen.

SIZE DOESN’T MATTER, JAZZ DOES!

Banderollit tulostaa Comdecor