fbpx
La 30.9. klo 19
Vanha 123
Liput ennakkoon 30/25€, ovelta 35€
Kari Ikonen & Karikko 50/25
Kari Ikonen / piano, Moog-syntetisaattori ja sävellykset Ville Vannemaa / huilu, saksofoni Kalevi Louhivuori / trumpetti Aino Juutilainen / sello Olli Rantala / kontrabasso Mika Kallio / rummut
https://kariikonen.com

Kari ikonen & karikko 50/25

Puolisataa vuotta tänä vuonna täyttävä Kari Ikonen (s. 1973) tuo Porvooseen nostalgista nostetta, kun 25 vuotta sitten perustettu Karikko-yhtye esittää valikoiman karismaattisia sävellyksiä ikonisen yhtyeen omaperäisestä repertuaarista vuosien varrelta. Kansainvälisen huippuyhtyeen kokoonpano on muuttunut moneen kertaan, nyt on ulkomaiset soittajat korvattu kotimaan valioilla, ja alkuperäisestä Karikosta mukana on Ikosen lisäksi rumputaiteilija Mika Kallio.

Emma-pystillä, Yrjö-palkinnolla ja kansainvälisillä sävellyskilpailuvoitoilla aateloitu pianisti, moogisti ja säveltäjä Ikonen tunnetaan omien projektiensa lisäksi yhteistyöstä mm. UMOn, Orchestra Nazionale della Lunan, Lee Konitzin, Louis Sclavisin, Ingrid Jensenin ja Bob Mosesin kanssa. Hän on esiintynyt Neuvostoliitossa ja Yhdysvalloissa, Kauko- ja Lähi-Idässä, Australiassa, Afrikassa ja yli 30:ssä Euroopan maassa. Levytyksiä on viitisenkymmentä, joista 9 hänen omalla nimellään.

Kari Ikonen & Karikko 50/25 // Schlosser / Almqvist / Welin / Lukkarinen – Free Swing
La 30.9. klo 19 (ovet 18.15), Vanha 123
Liput ennakkoon 30/25€, ovelta 35€ K-18
EARLY BIRD LIPUT -5€ 15.6. asti!