fbpx
Pe 29.9. klo 22.30 (Ovet auki Skutta ravintolaan 17-))
123 Kellari, Kaivokatu 37D
Liput ennakkoon 25/20€ ovelta 30€ K-18
Jimi Tenor Band
Jimi Tenor / saksofoni, huilu syntetisaattori, laulu <br> Lauri Kallio / kitara, basso, laulu <br> Heikki Tuhkanen / tuuba, pasuuna, laulu <br> Eeti Nieminen / rummut, laulu
https://www.jimitenor.com/

JIMI TENOR BAND

Jimi Tenor Band 

Jimi Tenor on suomalainen muusikko, laulaja, säveltäjä ja multi-instrumentalisti. Hän on julkaissut useita albumeita ja tehnyt yhteistyötä monien artistien kuten Tony Allenin, Maurice Fultonin ja Freestyle Manin kanssa. Jimi Tenorin musiikki on tunnettu ainutlaatuisesta yhdistelmästä jazzia, elektronista musiikkia, funkkia ja afrikkalaisia rytmejä.

Jimi Tenor Band sai alkunsa korona-aikana kun kansainvälisesti tunnettu ja pääasiassa ulkomailla keikkaileva Jimi Tenor aloitti yhteistyön kotimaan instrumenttiensa mestareiden Lauri Kallion, Heikki Tuhkasen ja Eeti Niemisen kanssa. Tämä kokoonpano kuulostaa kokoaan suuremmalta ja kaikki jäsenet taipuvat kimuranteista sovituksista hurjiin sooloihin. Kokoonpanossa soittaa myös Jimi Tenorin ystävä, hänen yhtyeissään vuodesta 2004 rumpalina toiminut Ghanalainen Ekow ”Ekowmania” Alabi Savage.

Heti koronan helpotettua ja Euroopan avauduttua yhtye teki laajan Saksan kiertueen sekä yksittäisiä keikkoja Puolaan, Unkariin, Serbiaan ja Viroon. Jimi Tenor Band soittaa ensisijaisesti kappaleita Jimi Tenorin viimeisimmiltä albumeilta berliiniläisen levy-yhtiön Philophon julkaisemilta “Order Of Nothingness” ja “Aulos”,  mutta setissä on mukana myös Jimi Tenorin vanhempia klassikoita.


Pe 29.9. 22.30, 123 Kellari (Ovet auki tilan SKUTTA ravintolaan koko illan)
Liput ennakkoon 25/20€, ovelta 30€ K-18
EARLY BIRD LIPUT -5€ 15.6. asti!

POP UP -RAVINTOLA SKUTTA!

Porvoo Jazz Festivalilla Tsutsunen perustaa pop-up Skutta -ravintolan WSOY-taloon Vanha 123:n sekä 123 Kellarin keikkojen yhteyteen.

Tsutsusella on kaksi eettisiin raaka-aineisiin erikoistunutta Skutta -ravintolaa helsingissä, toinen Itäkeskuksen kulttuurikeskus Stoassa ja toinen Hakaniemessä. Ravintolat tunnetaan laadukkaista raaka-aineistaan ja ennakkoluulottomasta sekä kunnianhimoisesta asenteesta ruokaan.

Pop up-ravintolaan voi tulla nautiskelemaan annoksista myös ilman pääsylippua!

MENU
Tomaatti, koronajuuri & nokkosen siemen 10€
Porvoon metsien ”risotto” 12€
Kielletty ruusu 8€

SKUTTA AUKIOLOAJAT

Ravintola aukeaa tuntia ennen konsertteja ja sulkeutuu viimeisen konsertin käynnistyttyä.

perjantaina 29.9. klo 17.00-n. 22.40
lauantaina 30.9. klo 18.00- 22.30
sunnuntaina 1.10. klo 12.30-15.00