fbpx
La 30.9. klo 24
123 Kellari
Liput ennakkoon 10€, ovelta 15€ K-18
Jazzreivit: Love Supreme
John Coltrane / äänitteet
https://open.spotify.com/album/7Eoz7hJvaX1eFkbpQxC5PA?si=T8tGgQ49TC2omvWigYCT1g

JAZZREIVIT: LOVE SUPREME

Jazzreivien ytimessä on Love Supreme – ympärillä Coltrane. Valoja, tanssia ja volaa!

Porvoo Jazz Festival tuo joka vuosi uusia poikkitaiteellisia konsepteja uutterasti uutta etsivälle jazzyleisölle. Jazzreivit on ehdottomasti yllättävin kokeilu tänä vuonna. Tuomme yhteen nykytanssin, valotaiteen ja jazzin mestariteoksen yhteisöllisessä muodossa: yleisö on tärkeässä roolissa kokijana ja tunnelman luojana. Emme halua kertoa ihan kaikkea tapahtumasta, sen voimme kertoa, että paikanpäällä kuunnellaan John Coltranen mestariteos A Love Supreme kokonaisuudessaan levyltä DJ Sun Dogin toimesta, joka tunnetaan myös rumpali Eeti Niemisenä. Tarkoituksena on antautua kuuntelemaan levyä hartaasti, joko liikkuen tai vaikka vaipuen jazztranssiin hämärässä valojen luodessa tunnelmaa. Love Supreme on hengellinen kokemus, jonka äärellä voi kuulija pysähtyä ja unohtaa kiireen.

Tarina kertoo, että vuonna -64 äänitetty levy on valmistunut yöllisessä äänityssessiossa, joten on täysin luontevaa antautua sille keskiyön jälkeen.

Pyrimme luomaan puitteet, jossa Love Supremen imuun voi heittäytyä täysillä ja kaikkien aistien viemänä, koska on syytä muistaa, että jazzin historiaan kuuluu vahvasti tanssi ja liike. Love Supremessa kiteytyy yliluonnollinen rakkaus, voima ja virtaus. A Love Supremen jälkeen myös DJ Sun Dog soittelee parasta antiaan jazzreivaajien iloksi.

Jazzreiveihin pääsee osallistumaan ostamalla siihen oman erillisen lipun tai ostamalla Maja Mannila + Jazzreivit lipun.

Kuva: Bob Thiele

Jazzreivit: Love Supreme
La 30.9. klo 24 123 Kellari
Liput ennakkoon 10€, ovelta 15€ K-18

POP UP -RAVINTOLA SKUTTA!

Porvoo Jazz Festivalilla Tsutsunen perustaa pop-up Skutta -ravintolan WSOY-taloon Vanha 123:n sekä 123 Kellarin keikkojen yhteyteen.

Tsutsusella on kaksi eettisiin raaka-aineisiin erikoistunutta Skutta -ravintolaa helsingissä, toinen Itäkeskuksen kulttuurikeskus Stoassa ja toinen Hakaniemessä. Ravintolat tunnetaan laadukkaista raaka-aineistaan ja ennakkoluulottomasta sekä kunnianhimoisesta asenteesta ruokaan.

Pop up-ravintolaan voi tulla nautiskelemaan annoksista myös ilman pääsylippua!

MENU
Tomaatti, koronajuuri & nokkosen siemen 10€
Porvoon metsien ”risotto” 12€
Kielletty ruusu 8€

SKUTTA AUKIOLOAJAT

perjantaina 29.9. klo 17.00-n. 22.40
lauantaina 30.9. klo 18.00- 22.30
sunnuntaina 1.10. klo 12.30-15.00