fbpx
La 28.9. klo 14
Vanha Pantteri, Kaivokatu 37, Porvoo
Liput ennakkoon 15/10/5€, ovelta 20€
Born2Bingo + featuring artists
Simon Eskildsen / urut Daniel Sommer / rummut

Jazz + PIng pong w/born2bingo

Porvoo Jazz Festival tuo joka vuosi jotain uutta: tämän vuoden erikoisuutena on Ping Pong! Kutsumme suomalaisten jazzmuusikoiden kermaa pelaamaan pingisturnauksen menevän tanskalaisen urku-rumpu duon, Born2Bingon. Yhtye tahdittaa jazzmuusikot ping pong -mittelöön. Miniturnauksen lopputulokset ratkaisevat miten show lavalla jatkuu! Tervetuloa kannustamaan suurten jazzmestareidemme mailanheilutusta Vanhaan Pantteriin! Lopussa yllättävä yleisöhaaste! 

Rumpu ja urku-duo Born2Bingo  koostuu tanskalaisista ammattimuusikoista Simonista ja Danielista. He ovat soittaneet yhdessä lähes 20 vuotta. Yhtye on heittäytynyt musiikissaan grooven ja sarjakuvien maailmaan – rakkaudella, intohimoisesti ja pakkomielteisesti. 

Uskomaton Born2Bingo, urkujazzin hallitsijat, ovat valmiina viihdyttämään yleisöään! 

Ystävyyteen perustuva duo tarjoaa sekoituksen tiukkoja rytmejä, kauniita melodioita ja mitä tahansa siltä väliltä – pilke silmäkulmassa.

Duolla on varsin omalaatuinen tapa julkaista musiikkia – Born2Bingon viimeisin julkaisu on ladattavissa APP-muodossa tableteille ja älypuhelimille. Mukana tulee sarjakuva sekä valikoima poikkeuksellisen groovaavia kappaleita. Onneksi musiikki on huippuluokkaa, ja tämä upea duo esiintyy sellaisella innostuksella ja ilolla, että se varmasti tarttuu yleisöön. 

(Ja psst, on mahdollista, että jotkut Suomen parhaimmista muusikoista saattavat liittyä mukaan).

Early Bird liput kaikille opiskelijahinnoin (alennus 5-10€), tarjous päättyy ennen juhannusta ja normaalihintaset 22.6. eteenpäin!