fbpx
Pe 3.11. klo 19.30
Vanha 123
Liput ennakkoon 13/11, ovelta 15/13 €
Peela
Johannes Granroth / kitara & Maja Mannila / laulu ja koskettimet & Sami Leponiemi / saksofoni & Oliver Karttunen / basso & Mikko Antila / lyömäsoittimet ja koskettimet & Severi Sorjonen / rummut &
https://open.spotify.com/artist/5vgx2GUNPPiJ7tyE9xtVZA?si=ACsr4w-PT1KvsN27l5CDOQ
https://porvoojazzfestival.com

peela

Nuoremman polven jazztaitureista muodostuva kuusihenkinen Peela on huhtikuisen Porvoo Jazz Clubin raikas tuulahdus. Kitaristi Johannes Granrothin liidaama sekstetti tunnetaan erityisesti mukaansatempaavista live-esiintymisistään!

Peelan persoonallinen ja notkea groove ammentaa jazzista, funkrockista ja nu-soulista. Kuusikon yhtyekemiaa on Suomen jazzmedioissa kuvailtu poikkeuksellisen toimivaksi ja kuuntelevaksi. Kitaristi Johannes Granrothin sävellyksissä muusikoilla on tilaa myös leikkiä ja improvisoida. Maja Mannilan laulu koristelee rytmistä ja tanssittavaakin meininkiä eloisuudellaan. Näillä aseilla Peela tempaa mukaansa myös yleisön, joka ei vielä tiennytkään diggaavansa jatsia!

Peela julkaisi esikoislevynsä Layers vuonna 2018 ja viime syyskuussa levysoittimiin pääsi kuusikon kakkosalbumi Stepping Stones. Parhaillaan yhtye äänittää kolmatta levyään.

“Peelassa on hieno yhtyekemia, sillä siinä on vain vahvoja persoonallisuuksia, jotka eivät kuitenkaan varjosta toisiaan. Yhdessä nämä talentit ovat vielä enemmän.”
– Pentti Ronkanen, Suomijazz.com 

Vanha 123, Kaivokatu 37b, 06100 Porvoo
Liput ennakkoon  Livetosta 13/11€, Ovelta 15/13€.
Ovet auki Aatos Cafén baariin 19.30, keikka klo 20.00.