fbpx

MUSEOJUNALLA PORVOOSEEN!

Lauantaina Porvoo Jazz Festivalille voi saapua myös tyylikkäästi Museojunan kyydissä. Juna saapuu sopivasti 10-vuotisjuhlakonserttiin Linda Fredriksson Juniper ja palaa Helsinkiin konsertin jälkeen! Junaan pääse myös ilman konserttilippua. Junalippu ostetaan junassa.

Kyyti lähtee Helsingin päärautatieasemalta ja kyytiin voi nousta myös Tikkurilan, Keravan, Nikkilän ja Hinthaaran pysäkeiltä (katso tarkempi aikataulu alta) 

 

24.9. Aikataulu ja pysähdyspaikat:

Helsinki päärautatieasema 13:43

Tikkurila 14:03

Kerava 14:20

Nikkilä 14:35

Hinthaara 15:07

Porvoo 15:27

 

Porvoo 19:30

Hinthaara 19:50

Nikkilä 20:20

Kerava 20:34

Tikkurila 20:50

Helsinki päärautatieasema 21:11

 

Ei paikkavarauksia, junan lähtöraide näkyy asemien infotauluilla. Porvoossa sisäänpääsy junaan n. 20 minuuttia ennen lähtöä. (Juna ei ole esteetön, lemmikkien kuljetus sallittu) 

 

Liput ostetaan junassa maksukortilla tai käteisellä.

Hinnat (meno/meno-paluu): 

Helsinki/Tikkurila-Porvoo 25/35€. Kerava-Porvoo 20/28€, Nikkilä-Porvoo 17/24€, Hinthaara-Porvoo 8/12€. Yhdensuuntaisia lippuja myydään molempiin suuntiin.

Lastenliput 10-17v. -50%. 

Ryhmäalennus: vähintään 10 aikuisen ryhmä -10% normaalihinnasta, kun yksi maksaa koko ryhmän. Lastenlipuista ei ryhmäalennusta.

Polkupyörät, potkulaudat, lastenvaunut ja vastaavat tavarat on kuljetettava junan matkatavaraosastossa. Kuljetus on maksuton. Kuljetustilaa on rajoitetusti. Suurikokoisia tai raskaita kulkuvälineitä ei oteta kyytiin.

 

Muut ehdot

ALKOHOLIJUOMIEN KÄYTTÖ JUNASSA ON KIELLETTY. (Järjestyslaki 4 §)

Porvoon asema

Junan tulo- ja lähtöpaikka Porvoossa on entinen rautatieasema Porvoon vanhasta kaupungista n.500 metrin päässä joen länsipuolella. Aseman osoite on Vanha Hämeenlinnantie 5. Huomaa, että asemarakennus on yksityisomistuksessa. Ethän kulje aseman nurmikoiden poikki, tai kurkistele ikkunoista! Myös aseman terassi on yksityisaluetta. 

Tervetuloa Porvoo Jazz festivalille! Kyytiin pääsee myös ilman konserttilippua.

 

BUSSILLA PORVOOSTA HELSINKIIN

 

Porvoo Jazz Festival haluaa huolehtia vierailijoistaan Helsingistä asti ja olemme järjestäneet kaksi kyytiä PORVOO – HELSINKI Vanhalta Rautatieasemalta Rautatietorille.

Pe:
Porvoo – Helsinki
klo 01.30

La:
Porvoo – Helsinki
klo 01.30

Liput (5€) busseihin myydään ennakkoon Livetossa tai paikanpäällä, mikäli bussissa on tilaa.

 

 

PORVOON MUSEORAUTATIELIPUT JAZZBUSSIIN