fbpx
MAT X JAZZ

RAVINTOLATAPAHTUMA MAT X JAZZ

PORVOON VANHA RAUTATIEASEMA

MAT x JAZZ tapahtuma kerää yhteen liudan ravintola-alan huipputekijöitä Porvoon Vanhan Rautatieaseman historiallisille veturitalleille Tornitalliin. Porvoo Jazz Festival ja Aatos Cafen yrittäjät Päivi Karjala ja Niko lehto ovat kutsuneet paikalle ravintola-alan huippuja juhlistamaan Jazz Festivalin 10 vuotista taivalta.

 

Veturitalleilla pääsee nyt rennon jazz musiikin lisäksi nauttimaan myös hyvästä ruoasta, juomasta ja mahtavasta tunnelmasta. Tarjolla on neljän huippukokin suunnittelemia maisteluannoksia, laadukkaita viinejä sekä paikallista panimotarjontaa. 

 

Niko Lehdon lisäksi vierailevina keittiömestareina nähdään porvoolaiset Kai Kallio (Bistro Sinne) ja Oskar Kotka (Ravintola VÅR) sekä Loviisan ylpeys Kristian Vuojärvi (W30/ KV Restaurants).

Paikallisten pientuottajien raaka-aineista tehdyt 10 euron maisteluannokset kuvastavat mestarin lisäksi tämän näkemystä paikallisesta gastronomiasta. 

 

MAT X JAZZ RAVINTOLATAPAHTUMAN ANNOKSET SAATAVILLA ALKAEN TUNTIA ENNEN VETURITALLIN KONSERTTEJA:

Pe 17-22.30

LA 15-22.30

Su 12-15.30 

 

FACEBOOK EVENT

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä, ole rohkeasti yhteydessä meihin! Olemme avoimia monenlaiseen yhteistyöhön: elina@porvoojazzfestival.com