fbpx
La 30.9. klo 22  (ovet auki Skutta ravintolaan klo 18)
123 Kellari
Liput ennakkoon 25/20€, ovelta 30€Liput ennakkoon 25/20€, ovelta 30€
Maja Mannila Trio
Maja Mannila / laulu, piano, sävellys Severi Sorjonen / rummut Johannes Granroth / basso
https://maja-mannila.webnode.se/

MAJA MANNILA TRIO

Maja Mannila on vaikuttava nuori jazz/soul-laulaja, pianisti ja säveltäjä. Yhtyeensä kanssa hän esittää omia, englanninkielisiä kappaleita, jotka ovat tyyliltään sekoitus r’n’b-tä, soulia, jazzia ja gospel-musiikkia. Muusikkoperheen kasvatilla on varma ote musisointiin samalla kun hän painottaa vapauden ja hauskanpidon olevan tärkeää musiikin luomisessa ja soittamisessa. Tulevaisuudessa Mannila tähtää levyttämiseen ja kansainväliseen keikkailuun sekä yhtyeen kanssa että sooloartistina. Maja on noteerattu englantilaisen rumpali Richard Spavenin ja laulaja Anthony Strongin toimesta, jotka ovat pyytäneet Majaa esiintymään kanssaan. Maja Mannila Triossa Mannilan kanssa musisoivat Severi Sorjonen (rummut) ja Johannes Granroth (basso); Yhtye valittiin vuoden 2023 Nordic Jazz Comets -tapahtumaan edustamaan suomalaista uutta jazzia. Maja soittaa ja laulaa myös nuoressa nousevassa Peela-yhtyeessä. Vuosina 2021-22 hän esiintyi Iiro Rantalan Flock-kokoonpanossa kiertäen Keski-Eurooppaa.

Mannilan debyyttialbumi ”Up & Down” julkaistiin kesäkuussa 2022.

”Uuden ajan soulia leikkisästi jazziin yhdistelevä bändi tarjoilee kansainvälistä äänimaisemaa, joka puhuttelisi varmasti niitä edellä mainittuja nuoria.”

Aleksi Näsänen, Turun Sanomat 4.3.2023

”Taidokkaan trion esityksessä huomion vie Mannila itse, jonka syvä ja hunajainen ääni on yksi parhaista, mitä tästä maasta löytyy. Mannilan äänenkäyttö on luonnollista ja vaivatonta, taituruudessaan suveneeria.”

Aleksi Näsänen, Turun Sanomat 4.3.2023

”Att Up & Down uttryckligen är Maja Mannilas skiva står ändå klart, så till vida att hon inte bara själv står för samtliga elva låtarna – inklusive ett kortare intro och mellanspel – utan i synnerhet för att texterna har en så påfallande personlig prägel. Och att hon verkligen är en speciell sångarförmåga med ett brett uttryck går inte att ta miste på.”

Ralf Sandell, Hufvudstadsbladet 18.8.2022

Maja Mannila Trio
La 30.9. klo 22 , 123 Kellari (Ovet auki tilan pop up ravintola SKUTTAan koko illan!)
Liput ennakkoon 25/20€, ovelta 30€ K-18
EARLY BIRD LIPUT -5€ 15.6. asti!

Kuva: Oscar Grönroos

POP UP -RAVINTOLA SKUTTA!

Porvoo Jazz Festivalilla Tsutsunen perustaa pop-up Skutta -ravintolan WSOY-taloon Vanha 123:n sekä 123 Kellarin keikkojen yhteyteen.

Tsutsusella on kaksi eettisiin raaka-aineisiin erikoistunutta Skutta -ravintolaa helsingissä, toinen Itäkeskuksen kulttuurikeskus Stoassa ja toinen Hakaniemessä. Ravintolat tunnetaan laadukkaista raaka-aineistaan ja ennakkoluulottomasta sekä kunnianhimoisesta asenteesta ruokaan.

Pop up-ravintolaan voi tulla nautiskelemaan annoksista myös ilman pääsylippua!

MENU
Tomaatti, koronajuuri & nokkosen siemen 10€
Porvoon metsien ”risotto” 12€
Kielletty ruusu 8€

SKUTTA AUKIOLOAJAT

Ravintola aukeaa tuntia ennen konsertteja ja sulkeutuu viimeisen konsertin käynnistyttyä.

perjantaina 29.9. klo 17.00-n. 22.40
lauantaina 30.9. klo 18.00- 22.30
sunnuntaina 1.10. klo 12.30-15.00