fbpx
Linda Fredriksson Juniper La 24.9. klo 16
Veturitalli
Liput ennakkoon 10/5€, ovelta 15/10€ S
LINDA FREDRIKSSON JUNIPER
Linda Fredriksson / saksofonit<br> Tuomo Prättälä / koskettimet<br> Mikael Saastamoinen / basso<br> Olavi Louhivuori / rummut<br>
https://www.lindafredrikssonmusic.com

10-VUOTISJUHLAKONSERTTI: LINDA FREDRIKSSON JUNIPER LOPPUUNMYYTY!

LOPPUUNMYYTY! Rakas Porvoo Jazz Festival täyttää pyöreitä, ja haluamme juhlistaa sitä parhaan mahdollisen musiikin ja yleisön kanssa yhdessä. 10-vuotisjuhlakonserttimme järjestetään uudessa lokaatiossa Porvoon vanhalla rautatieasemalla, ja sen Veturitallin lavalle nousee saksofonisti, jota voi hyvillä mielin kutsua yhdeksi tämän hetken valovoimaisimmmista jazzmuusikoista. Linda Fredrikssonin Teosto- ja Emma-palkittu, viiden tähden Juniper on tämän vuoden puhutuin musiikillinen taidonnäyte ja sitä kiittävät niin kriitikot kuin yleisö. Juniper on tarttuva ja genrerajaton, ja sen vahvat melodiat uppoutuvat unenomaisiin tekstuureihin. 

Linda Fredriksson on tullut tunnetuksi useiden tuttujen yhtyeiden, kuten Mopon, Ricky-Tick Big Bandin ja Superpositionin rämäpäisenä improvisoijana ja muuntautumiskykyisenä muusikkona. Juniperissa, Fredriksson tuo kuultavaksi hänen ”hiljaisen ja ujon puolensa” säveltämää musiikkia: rehellistä ja yksityistä – sielultaan singer-songwriter-musiikkia jazz-yhtyeen soittamana.

Keikoilla Juniper saa uuden muodon, sillä Fredrikssonin toiveesta yhtyeen taitavat muusikot saavat heittäytyä improvisatioon, jotta musiikki voi kulkea vapaasti.