fbpx

Porvoo Jazz Klubi pikkujoulustriimi: Timo Lassy Trio

123 Kellari
18.12. klo 20.00

Kokoonpano:
Timo Lassy – tenorisaksofoni
Ville Herrala – kontrabasso
Jaska Lukkarinen – rummut

www.timolassy.com
www.facebook.com/timolassy
www.instagram.com/timolassy
www.youtube.com/timolassyofficial

Pimeät ajat vaativat valoa kirkastuakseen. Joulu lähestyy ja niinkuin kaikki yhteinen läsnäolo, niin Porvoo Jazz Klubikin on estynyt kokoamaan meitä fyysiseen yhteyteen, mutta älkäämme antako sen häiritä!

Otetaan kuitenkin yhteinen hetki nautiskeluun joulun hengessä ja kokoonnutaan nauttimaan uunituoreen Timo Lassy Trion uunituoreesta musiikista. Tämän voi mainiosti tehdä vaikka kotisohvalla oman rakkaan, kissan, taikka viinilasillisen seurassa. Nyt saa luvan kanssa nauttia vaikka reikäisimmät pitkät kalsarit jalassa.

Lippu ja pääsy konserttiin Elive-musicin kautta! lippuja kolmea eri hintaa peruslippu 9,90€, supertukijalippu 20€, ja “Matti-kukkarossa” lippu 7€. Ja aina saa ostaa moooonta lippua jos haluaa tukea kulttuuria isommin 🙂
https://www.elivestream.fi/tuote/timo-lassy-trio/

 

Timo Lassy on tullut suomalaiselle musiikkiyleisölle tutuksi maamme valovoimaisimpana jazz-artistina. Saksofonisti-säveltäjä-yhtyeenjohtaja Lassy on 13-vuotisen soolouransa aikana ja kahdeksalla kansainvälisesti julkaistulla levyllään tavoittanut niin kriitikot, levynostajat kuin ennen kaikkea liveyleisön energisillä esiintymisillään. Hänen musiikissaan korostuvat huippuunsa hiottu yhtyesoittaminen, vahvat sävellykset sekä ilmaisuvoimainen live-energia.
Pitkän uran uuden suomalaisen jazzin kärjessä tehneen Lassyn ”Moves” -albumi palkittiin Emma-gaalassa vuoden 2018 jazzalbumiksi ja sitä on sekä kotimaisissa että kansainvälisissä huippuarvioissa kuvattu merkkiteokseksi, joka esitteli artistin tuotantoa laaja-alaisesti ja enteili uusia taiteellisia avauksia ja suuntauksia.

Tänä vuonna julkaistiin kehuttu Big Brass (Live at Savoy Theatre Helsinki) -albumi, jolla kuullaan Timo Lassy Bandin lisäksi Ricky-Tick Big Band vaskisektiota ja lokakuussa Suomen Jazzliitto myönsi Lassylle vuoden 2020 Yrjö-palkinnon.

Joulukuisessa studio-livessä Lassy esittelee vielä toistaiseksi harvoin kuullun uuden triokokoonpanon, johon kuuluvat kotimaisen jazzin kovatasoiset luottonimet basisti Ville Herrala ja rumpali Jaska Lukkarinen.
Trio kätkee taakseensa siis jotain uutta ja yllättävääkin, ja luvassa on tuoretta nimenomaan tälle ryhmälle sävellettyä musiikkia Lassyn terävästä sävelkynästä.

TARKEMMAT OHJEET LIPUNOSTOON JA KONSERTTIIN PÄÄSYYN: 

Tervetuloa kuuntelemaan konsertteja ELive Streamin kautta!
ELive Stream on sivusto, joka tuo konserttielämykset luoksesi! ELive Stream konserttien katsominen on helppoa! 
Kirjaudu -> Osta lippu -> Katso ja Nauti! 
Mene osoitteeseen www.elivestream.fi
1. Valitse haluamasi konsertti, mikäli konsertilla on useita erihintaisia pääsylippuja, valitse niistä sinulle sopivin ja klikkaa ”Lisää Ostoskoriin”
2. Klikkaa: ”Siirry Kassalle”
3. Täytä tietosi ja ”Lähetä tilaus”
Nyt voit katsoa konserttia Oma tili sivulla aina kun kirjaudut sisään niin monta kertaa kuin haluat niin kauan kuin konsertti on katsottavissa. 
Kaikki konsertit ovat katsottavissa lähetyspäivän jälkeen vielä 7 vuorokauden ajan.
Jos on jotain kysyttävää otathan yhteyttä: info@elivestream.fi