fbpx

tapahtumapaikat

Kaivokatu 37 B, Porvoo

VANHA 123

WSOY-talon jylhien kiviseinien sisällä, entisen elokuvateatterin tiloissa, sykkii persoonallisen festivaalin kulttuurillinen sydän. Kolme sadan hengen salia sisältävä Vanha 123 on monipuolisen kulttuuritarjonnan kohtauspaikka,  jonka aulassa toimii kodikas ja herkullinen Aatos Café.

Festivaalilla Vanha 123:n yleisölle tarjoillaankaksi elämystä yhdellä lipulla. Ovien auetessa yleisö pääsee nautiskelemaan levymusiikista vaikkapa viinilasillisen ääressä. Keikat alkavat saleissa 1 ja 2 samanaikaisesti  pienen tauon jälkeen yleisö vaihtaa päikseen paikkaa ja kuulee illan toista esiintyjää. 

Festivaalin ajan koko tila on anniskelualuetta, joten tilaisuudet ovat K-18

Kaivokatu 37 d, Porvoo

123 Kellari

Festivaalin jatkoillan paikkana toimii pop up klubi 123 Kellari, joka sijaitsee kätevästi Vanha 123:n alakerrassa. 123 Kellari on rosoista tiiliromantiikkaa ja underground kulttuuria henkivä, mm. Bar Sohona tunnettu tila, jossa pääsee tällä kertaa nauttimaan konsertista vaikkapa viinilasillisen äärellä istuen. Festivaalin ajan koko tila on anniskelualuetta, joten tilaisuudet ovat K-18

 

LÄNTINEN ALEKSANTERINKATU 1,  PORVOO

Porvoon Taidetehdas, Tehdassali

Kulttuuri ja kongressikeskus Porvoon Taidetehdas on monipuolinen kulttuuritalo Porvoonjoen varrella.  Taidehallin tarjoaa vuoden mittaan paikallisia ja valtakunnallisia huippuartisteja sekä taidetta sen eri muodoissa.

Porvoo Jazz Festivalin sunnuntain päätöskonsertti Valtteri Laurell Nonet järjestetään Taidetehtaan Tehdassalissa yhteistyössä Porvoon kulttuuripalveluiden kanssa. Tehdassali tarjoaa upeat puitteet laadukkaaseen konserttielämykseen suuremmallekin orkesterille. 

Läntinen Aleksanterinkatu 1, Taidehallin 2.krs,  Porvoo

Porvoon taidehalli

Porvoon Taidehalli sijaitsee Porvoon Taidetehtaan sisällä. Siellä järjestetään nykytaiteen yksityis- ja ryhmänäyttelyitä, jotka vaihtuvat noin kuukauden välein. Porvoo Jazz Festivalin aikana meillä on ilo  Yrjö A. Jäntin taidekokoelman lisäksi nauttia kuvanveistäjä Felipe de Ávila Francon näyttelystä. Sen kuvituksin voimme nauttia festivaalin sooloesityksistä; lauantaina lavalla klarinetisti Joris Roelofs ja sunnuntaina Mikko Iivanainen,  Taidehallissa toimivat myös Taidelainaamo Konsta ja Shop, taide- ja design-tuotteiden myyntipiste.