fbpx
Ti 7.11. klo 19.00
Porvoon Taidehalli, Läntinen Aleksanterinkatu 1, Porvoo
Liput ennakkoon 17/15€, ovelta 20€
NoSax NoClar
Julien Stella / klarinetit Bastien Weeger / saksofonit
http://wanbliprod.com/artistes/nosax-noclar/

Porvoo jazz Club Goes TAIDEHALLI: NoSAX NOCLAR

(Kuva: Jef Rabillon)

Porvoo Jazz Club tekee vierailun Porvoon Taidehalliin! Tiistai-illan klubilla lavalla nähdään todella mielenkiintoinen kansainvälinen vieras, ranskalainen NoSax NoClar. Heidän mielikuvituksellinen, monipuolinen ja inspiroiva lähestymistapansa musiikin luomiseen pääsee oikeuksiinsa Taidehallin akustisessa ympäristössä. Duon nimi jo sen kertoo, miten tehdä eniten vähemmällä? Onko duo vain saksofonin ja klarinetin välistä dialogia? Miten mennä pidemmälle? Miten herättää huomiota kahden henkäyksen voimalla?

Bastien Weeger ja Julien Stella ovat löytäneet projektinsa kautta kaavan, jonka kaikkia ulottuvuuksia he eivät olleet osanneet aavistaakaan. Jokainen kappale, jokainen ohjelmisto on heille mahdollisuus tutkia dialogin taidetta duona.

NoSax NoClar löytää kaikesta tekosyitä etsiä uusia tapoja soittaa instrumenttejaan (klarinetti, bassoklarinetti, altto- ja sopraanosaksofoni). Tekstuurien leikki, mutta erityisesti rytmit, ovat keskeisessä roolissa. He soittavat taiturillisen pelottomasti, saaden yleisön melkein unohtamaan, että heitä on vain kaksi soittamassa.

In front of a captivated audience, they were able to generate emotion in a beautiful spirit of sharing.” -Culture Jazz

Konsertti toteutetaan yhteistyössä Etnosoi -festivaalin, Porvoon Taidehallin sekä Vapaat Äänet -tuotannon kanssa. Musiikista pääsee nauttimaan Pavel Semchenkon & Anis Kronidovan taidenäyttelyn lomassa.

NoSax NoClar

Porvoon Taidehalli, Läntinen Aleksanterinkatu 1 (Taidetehtaan 2 krs.)
Ti 7.11. klo 19.00
Liput ennakkoon 17/15€ (menokone.fi), ovelta 20€