fbpx
Ke 2.8. klo 18
Bosgård Charolais
Liput ennakkoon 15/10€, ovelta 20/15€. (Aikuinen/lapsi) Alle 7v. vapaa pääsy. Lippu+talon hampurilainen ennakkoon 30/20€
Hector Lepe Quartet
Héctor Lepe / kitara Max Zenger / saksofoni Juuso Rinta / basso Teemu Mustonen / rummut
https://www.hectorlepe.com

Porvoo jazz club goes bosgård: hector lepe quartet

Porvoo Jazz Club pukeutuu jälleen kesävaatteisiin ja matkustaa Porvoon maaseudulle, kuvan kauniiseen luomutila Bosgårdiin! Lavalle nousee Héctor Lepe Quartet, yhtye joka onnistuu hienovaraisesti sekoittamaan latinalaisamerikkalaisia elementtejä modernin jazzin sävelkieleen. Tuloksena on raikas yhdistelmä tuoretta musiikkia, johon on jätetty tilaa jokaisen kvartetin jäsenen omalle persoonallisuudelle. 

Héctor Lepe on Meksikossa kasvanut ja sittemmin helsinkiläistynyt jazzkitaristi. Hänen ensimmäinen albumijulkaisunsa Pedro’s Dream, on Lepen debyytti sekä bändijohtajana että säveltäjänä. Albumi kertoo Lepen tarinaa sekä henkilökohtaisella että musiikillisella tasolla. Sävellykset ovat saaneet inspiraationsa pääasiassa meksikolaisesta kansanperinteestä, kirjallisuudesta ja taiteesta.

Héctor Lepe Quartetissa yhtyeenjohtajan rinnalla soittavat kotimaiset nuoren sukupolven jazztaiturit: saksofonisti Max Zenger, basisti Juuso Rinta ja rumpali Teemu Mustonen. 

Albumin nimikkokappale Pedro’s Dream on saanut inspiraationsa meksikolaisen kirjailija Juan Rulfon novelleista Pedro Páramo. Kirjan päähenkilö matkustaa isäänsä etsien läpi eteläisen Meksikon ja löytää itsensä lopulta kirjaimellisesti kummituskaupungista. Novellin hahmot muuttavat jatkuvasti muotoaan kyseenalaistaen todellisuuden, unen ja kuolemanjälkeisen elämän rajaa.

Illan voi halutessaan aloittaa vaikkapa saapumalla hyvissä ajoin ravintolan viehättävälle kesäterassille ja maukkaan ruoan ohella nauttia Bosgårdin suvimaisemista. Konsertti järjestetään tilan tunnelmallisella heinävintillä, jossa myös mahdollisuus nauttia ravintolan ja baarin antimista. Kukkamekot ynnä muut kesätamineet päälle ja tervetuloa aistimaan todellista elokuista maalaisromantiikkaa!

Liput Livetosta tai Bosgårdin myymälästä ennakkoon 15€ Aikuiset 10€ lapset, Ovelta 20€ aikuiset 15€ lapset. (alle 7v. vapaa pääsy) Lippu+talon hampurilainen ennakkoon 30/20€.

Talon Burgeri 
Briossi, pihvi 200g, cheddar, tomaatti, suolakurkku, punamangoldisalaatti, pekoni, chilimajoneesi ja ranskanperunat (VL)

Halloumiburger  
Briossisämpylä, halloumijuusto, hummus, salaatti, tomaatti ja bataattiranskalaiset