fbpx

KJETIL MULELID TRIO

Vanha 123

La 25.9. klo 20  (ovet 19.15)
Liput ennakkoon 20/15€,
ovelta 25€ K-18

Osta Liput

Kjetil Mulelid Trio

Kjetil A. Mulelid – piano
Bjørn Marius Hegge – double bass
Andreas Winther – drums

Vanha 123:ssa yleisölle tarjoillaan aina kaksi elämystä yhdellä lipulla. Ovet tilaan aukeavat perjantaina ja lauantaina klo 19.15, jolloin yleisö pääsee nautiskelemaan levymusiikista vaikkapa viinilasillisen ääressä. Keikat alkavat saleissa 1 ja 2 samanaikaisesti klo 20.00 ja pienen tauon jälkeen klo 21.15 yleisö vaihtaa päikseen paikkaa ja kuulee illan toista esiintyjää.

Norjalainen Kjetil Mulelid Trio julkaisi debyyttialbuminsa loppuvuonna 2017 arvostetulla, skandinaavista musiikkia julkaisevalla Rune Grammofon -levymerkillä. Siitä lähtien yhtye on keikkaillut aktiivisesti ympäri Eurooppaa saaden erinomaisia arvioita niin lehdistöltä kuin yleisöltäkin. Yhtyeen toinen albumi julkaistiin 2019 saman levy-yhtiön toimesta. Kappaleet ovat pianisti Kjetil Mulelidin käsialaa. Sävellyksissä kauniit melodiat yhdistyvät kiehtovasti monikerroksiseen rytmimaailmaan ja rikkaisiin harmonioihin.

Kjetil Mulelid Trion konsertti on ensimmäinen Porvoo Jazz Festivalin syksyn Pohjoismaisen jazzyhteistyöprojektin konserteista. Lisää sarjan konsertteja tullaan kuulemaan syksyn Porvoo Jazz Klubeilla.