fbpx

Mikko Iivanainen & Mimie Moore Jazz Edition!

klo 20.00 Mikko IIvanainen, sooloteos
klo 21.00 Mimie Moore Jazz Edition

Ovet auki klo 19.00
Mikko Iivanainen klo 20.00
Mimie Moore Jazz Edition klo 21

Liput ennakkoon Livetosta ja
Aatos Cafésta 13/11€
ovelta 15/12€

 

Porvoo Jazz Klubin tuplailta tuo esiin kaksi tuoretta projektia: Mikko Iivanainen soolo sekä Mimie Moore Jazz Edition. Ilta alkaa Mikko Iivanaisen uuden sooloalbumin julkaisukonsertilla, jossa Iivanainen on heittäytynyt itselleen täysin uuteen projektiin sooloartistina. Mikko Iivanainen on erottunut suomalaisen jazzin kentällä harmonisella syvyydellään sekä saundien monipuolisuudella. Tämä kuuluu myös uusissa sävellyksissä, joita taiteilija esittää sekä akustisella että sähkökitaralla. Iivanainen käyttää myös matalampivireistä baritonikitaraa ja joissakin sähköisissä kappaleissa loopperia.

 

Illan toisena esiintyjänä nähdään uunituore yhteensulautuma Mimie Moore Jazz Edition, jossa perinteisesti triona nähty Mimie Moore kutsuu joukon ihania jazzmuusikoita seurakseen.

Mimie Moore (Elina Brooks, Maija Kurki & Saana Trygg-Nevanlinna) on keväällä 2013 perustettu yllätyksellinen naistrio. Yhtyeen tavoitteena on luoda konstailematonta musiikkia, joka tuntuu hyvältä niin itsestä kuin yleisöstäkin. Trio säveltää ja esittää musiikkia leikitellen villisti ja häpeilemättömästi tunnelmilla, kornejakaan sävyjä kaihtamatta. Runsaan mehevät stemmalaulut jylisevät huumorin ja vakavuuden kaikilla asteilla.

Mimie Moore Jazz Edition on sekoitus Mimielle tyypillistä hersyvää stemmalaulua ja upeiden muusikoiden taidonnäytettä. Soittimissa heruttelevat Mikko Iivanainen (kitara), Esko Grundström (basso), Jose Mäenpää (piano, trumpetti) sekä Jaska Lukkarinen (rummut)