fbpx
Pe 24.3. klo 20
Vanha 123
Liput ennakkoon Liveto 15/13 €, ovelta 20 €
Mika Kallio Gong Odyssey
Mika Kallio / Gongit ja syntetisaattori Jussi Fredriksson / Gongit ja syntetisaattorit Jaska Lukkarinen / Gongit, syntetisaattori ja lyömäsoittimet Max Zenger / bassoklarinetti, kontrabassoklarinetti ja lyömäsoittimet
https://mikakallio.bandcamp.com/album/gong-odyssey

Mika kallio gong odyssey

Jazz-rumpali Mika Kallion neljäs oma levy GONG ODYSSEY levy julkaistiin kesäkuussa 2022. Levyllä pääosassa ovat gongit. Sävellykset huojuvat gongien luonteen mukaisesti ambientin ja improvisoidun musiikin välimaastossa. 

”Kallio loihtii gongeilla ja perkussioilla ääniavaruuden, jossa soi luovasti myös syntetisaattori. Vain erittäin selestiaalisella päätösraidalla vierailee pianisti Jussi Fredriksson, mutta ei siinäkään pianoa ainakaan tunnistettavasti kuulla. Jälki on aivan omanlaistaan: kiehtovaa ja rauhoittavaa. Jos alkaa olemaan päässä ahdasta, niin tällä sinne saa nopeasti tilaa, kunhan vain antautuu Kallion johdattelemalle tripille avomielisesti ja läsnä ollen.” -Jussi Niemi / Soundi

Kallio on koonnut ympärilleen monipuolisen ja luovan ryhmän, joka hallitsee pääsoittimiensa lisäksi myös gongien soittamisen hartaan taidon. 

Mika Kallio soittaa mm Jussi Fredriksson Triossa ja Verneri Pohjola Quartetissa. 

Jussi Fredriksson soittaa oman trionsa lisäksi mm Pope Puolitaival Nordic 4 yhtyeessä. Puupuhallinspesialisti Max Zenger johtaa omaa Globus yhtyettään ja soittaa mm Kaisa’s Machine yhtyeessä. Rumpali Jaska Lukkarista näkee ja kuulee mm Timo Lassyn triossa ja Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana yhtyeessä. 

Vanha 123, Kaivokatu 37b, 06100 Porvoo

Ovet auki Aatos Cafen baariin klo 19.30. K-18