fbpx

JUHO VALJAKKA TRIO

PORVOO JAZZ KLUBI STRIIMI

elivestream.fi
26.02. klo 20.00

Kokoonpano

Juho Valjakka – piano
Oskari Siirtola – basso
Anssi Tirkkonen – rummut

Lippu ja pääsy konserttiin Elive-musicin kautta: 

elivestream.fi

Peruslippu 9,90€
Supertukijalippu 20€
”Matti-kukkarossa” lippu 7€. 

Porvoo Jazz Klubi striimikonsertti Magnusborgista perjantaina

Porvoo Jazz Klubien historian toinen striimikonsertti toteutetaan perjantaina 26.2. klo 20.00, jolloin lavalle kapuaa suomijazzin tuoreempaa verta, Juho Valjakka Trio. Lähetys jatkaa erilaisten porvoolaisten tilojen esittelyä, tämän kerran konsertti toteutetaan porvoolaisessa monitoimistudio Magnusborgissa. Yleisötilaisuuksien ollessa kiellettyjä, tarjoaa Porvoo Jazz Festival konsertteja jotka kutsuvat  rentoutumaan hyvän musiikin parissa vaikkapa vetämällä suosikki villasukat jalkaan ja kömpimällä mahdollisimman mukavaan asentoon oman sohvan nurkkaan.

Pianisti Juho Valjakka perusti ensimmäisen oman pianotrionsa vuonna 2010, ja on siitä lähtien keskittynyt omassa taiteellisessa työssään erityisesti juuri trioformaattiin. Häntä ovat aina inspiroineet kokoonpanon herkkyys ja monipuolisuus sekä uusien sävyjen etsintä perinteisen instrumentaation sisällä. Nykyinen, vuodesta 2018 toiminut kokoonpano yhdessä basisti Oskari Siirtolan ja rumpali Anssi Tirkkosen kanssa edustaa Valjakan tämänhetkistä näkemystä pianotriosta, sen historiasta ammentaen ja samalla tulevaisuutta kohti kurkottaen. 

Yhtyeen musiikissa ovat vahvasti läsnä moninaiset jazzilliset elementit, joiden pohjalta trio muodostaa oman persoonallisen ja sävykkään musiikillisen maailmansa. Valjakka yhdistelee sävellyksissään rikasta jazzharmoniaa sekä modernin klassisen musiikin keinoja, jotka yhtye muovaa raikkaaksi sävelkentäksi leikittelevälle ja reaktiiviselle yhteissoitolle. Tärkeässä roolissa ovat myös erilaiset rytmiset kudelmat ja tasot, joiden kautta yhtye abstraktoi musiikkia luoden jännitteitä ja etsien uutta.

Juho Valjakka Trion nuoresta iästään huolimatta kokeneita muusikoita on voinut kuulla useiden eri yhtyeiden ja orkesterien riveissä, mm. UMO Helsinki Jazz Orchestra, Sointi Jazz Orchestra, Max Zenger Globus.

TARKEMMAT OHJEET LIPUNOSTOON JA KONSERTTIIN PÄÄSYYN:

Tervetuloa kuuntelemaan konsertteja ELive Streamin kautta!
ELive Stream on sivusto, joka tuo konserttielämykset luoksesi! ELive Stream konserttien katsominen on helppoa!
Kirjaudu -> Osta lippu -> Katso ja Nauti! 
Mene osoitteeseen www.elivestream.fi
1. Valitse haluamasi konsertti, mikäli konsertilla on useita erihintaisia pääsylippuja, valitse niistä sinulle sopivin ja klikkaa ”Lisää Ostoskoriin”
2. Klikkaa: ”Siirry Kassalle”
3. Täytä tietosi ja ”Lähetä tilaus”
Nyt voit katsoa konserttia Oma tili sivulla aina kun kirjaudut sisään niin monta kertaa kuin haluat niin kauan kuin konsertti on katsottavissa.
Kaikki konsertit ovat katsottavissa lähetyspäivän jälkeen vielä 7 vuorokauden ajan.
Jos on jotain kysyttävää otathan yhteyttä: info@elivestream.fi