fbpx
Pe 16.12. klo 20 (Ovet klo 19.30)
Vanha 123
Liput ennakkoon 13/11€, ovelta 15€
Josen Pimeä Puoli
Jose Mäenpää / laulu, piano, trumpetti ja biisit Arto Nurmi / basso ja taustalaulu Jussi Miettola / rummut ja taustalaulu
https://www.josenpimeapuoli.com

Josen Pimeä Puoli

Tervetuloa Porvoo Jazz Clubin pikkujouluihin Josen Pimeän Puolen voimin! Vuoden viimeinen Porvoo Jazz Club tuo lavalle suositun yhtyeen, joka tunnetusti täyttää porvoolaiset keikkapaikat. Vanha 123:n hämärässä tarjolla on terästettyä glögiä ja piparia, ja tonttuilu on enemmän kuin sallittua.

Ilman pimeää ei ole valoa. Josén Pimeä Puoli raottaa elämän nurjaa puolta välillä nauraen, välillä itkien, välillä ironisesti. Taustalla jyskyttää vinha rullaava rytmi.

Yhtye kuvailee itseään omaan poeettiseen tyyliin: ”Jossakin bluesin, jazzin ja noirin kaukaisella raja-alueella käydään loputonta kaksintaistelua, jossa vastapuolina ovat Josén tummanpuhuvat tarinat sekä Pimeän Puolen värisevä twist. Kumman kohtalo onkaan joutua Hornan Tuliin? Lempo soikoon, että vanhoissa kunnon lännen tarinoissa hyvä vetikin Coltinsa esille aina pahaa nopeammin! Tässä tarinassa ei ole kuitenkaan voittajia tai häviäjiä, sillä totuus ei ole koskaan mustavalkoinen… 

Sielukas trumpetisti Jose Mäenpää tunnetaan monipuolisena ja avarakatseisena musiikin taitajana. Hän on opiskellut musiikkikasvatusta ja jazzia Sibelius-Akatemiassa, ja vaikuttaa parhaillaan useissa tasokkaissa kotimaisissa yhtyeissä. 

Mäenpää on kokenut muusikko niin laulajana, trumpetistina kuin pianistinakin. Hän myös säveltää, sanoittaa, sovittaa ja toimii oman yhtyeensä José Mäenpää trion johtajana. 

Ovet Aatos Cafen baariin aukeavat jo klo 19.30 ja tarjolla on vuodenaikaan sopivaa juomaa sekä herkkuja. Ilta on K-18.