fbpx

PORVOO JAZZ FESTIVAL 2020

Kahdeksas Porvoo Jazz Festival järjestetään syyskuussa

Pitkästä koronakevään aiheuttamasta jännityksestä huolimatta Porvoo Jazz Festival järjestetään tänäkin vuonna. Festivaali on järjestyksessä kahdeksas. Keikkapaikkoina toimivat festivaalin oma kotinäyttämö Vanha 123, sen alakerrasta löytyvä pop-up klubi 123 Kellari, sekä Porvoon Taidehalli, jonka kanssa festivaali tekee tänä vuonna ensimmäistä kertaa yhteistyötä.

Epidemiatilannetta seuratessa muutoksia on kevään ja alkukesän aikana tehty moneen kertaan, mutta organisaatio on iloinen voidessaan ilmoittaa että konsertit voidaan sittenkin järkestää. Toteutamme festivaalin tällä kertaa täysin kotimaisin voimin, kun esimerkiksi tälle vuodelle suunniteltu pohjoismainen yhteistyöprojekti siirtyy vuodelle 2021.

Vanha 123:ssa musiikkia voi kokea jo tutuksi tulleella tavalla, jossa esiintyjät pysyvät saleissaan, mutta yleisö kiertää salista toiseen saaden kolme erilaista kokemusta saman illan aikana. Koko tilassa on mahdollista nauttia Aatos Cafén tarjoiluista.

Vanha 123:n keikoilla esiintyvät neljä suomijazzin ajankohtaista nimeä Max Zenger Globus, Timo Lassy & Teppo Mäkynen, Signe sekä Markus Niittynen Band.

Vanha 123 keikkojen jälkeen jatkot siirtyvät rosoisen tunnelmalliseen pop up klubiin, 123 Kellariin joka sijaitsee näppärästi suoraan Vanha 123 alakerrassa. Jatkoiltojen viihdyttämisestä vastaa varmoin ottein Maria Ylipää & Ystävät, sekä Dalindéo. Porvoon Taidehallissa voi Anna Niskasen valokuvanäyttelyä ihaillessa kuunnella Kari Ikosen sooloprojektia ja sekä Antti Lötjösen & Ville Herralan bassoduoa.

Festivaalin tiimissä taiteellisena johtajana toimii rumpali Jaska Lukkarinen, toiminnanjohtajana Antti Ansas sekä tuottajana Elina Brooks.

Lisätiedot, haastattelut ja kuvapyynnöt:

Elina Brooks
Porvoo Jazz Festival, tuottaja
elina@porvoojazzfestival.com
050 3683782
www.porvoojazzfestival.com
-Porvoo Jazz Suomen sympaattisin jazzfestivaali-

PORVOO JAZZ FESTIVAL KORONA-TURVALLISUUSOHJEET

Porvoo Jazz Festivla ry seuraa koronatilanteen kehitystä päivittäin. Kiinnitämme erityistä huomiota korona-pandemian vaatimiin rajoituksiin ja määräyksiin. Haluamme luoda tapahtuman johon on turvallista tulla. Konsertteihin myytävien lippujen määrät on rajattu ja konserttipaikkojen hygieniaan ja yleisön asetteluun kiinnitetään erityistä huomiota.

Voidaksesi nauttia illan konsertista mahdollisimman vapaasti huomioithan seuraavat asiat:

Ethän tule konserttiin, mikäli tunnet olosi kipeäksi, tai jos olet koronaviruksen altistusketjussa tai jos olet saapunut Suomeen viimeisen 14 vuorokauden sisällä maasta, johon on voimassaoleva matkustusrajoitus.

Huolehdi käsihygieniasta ja puhdista kätesi tullessasi tilaan.
Yski tai aivasta oikeaoppisesti kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihan yläosaan.
Baariin tai WC tiloihin jonottaessa, pidäthän turvavälin edellä olevaan
Saleihin otetaan max 50% sallitusta kapasiteetista ja istumajärjestelyt hoidetaan siten että jätämme turvaväliä vieraisiin. Samaa seuruetta olevat henkilöt voivat kuitenkin istua vierekkäin.

Porvoo Jazz Festival toivoo turvallisen nautinnollista konserttia!