GUNU SUPREME

Mikko Gunu Karjalainen, trumpetti
Eero Seppä, basso
Aleksi Heinola, rummut

ESIINTYMISAIKA & PAIKKA

Vanha Studio 123
Mannerheiminkatu 20, Porvoo
Perjantai 1.12.

Ovet auki klo 19.00, keikka klo 20.00. 
Liput 10€ (tulevat myyntiin ihan pian!)

TUOMO PRÄTTÄLÄ Sings jazz Standards siirtyy keväälle sairastapauksen vuoksi!

Meillä on kuitenkin ilo saada tilalle laadukasta jazzmusiikkia Gunu Supremen toimesta.
Kaikilla jo etukäteen lipun ostaneilla on mahdollisuus saada joko rahansa takaisin, tulla Tuomon sijasta kuuntelemaan Gunu Supremea, tai vaihtaa lippunsa kevään Tuomon keikalle Porvoo Jazz Klubille.

”Gunu Supreme” on trumpetisti Mikko Gunu Karjalaisen johtama trio -kokoonpano joka esittää Gunun sävellyksiä sekä uusia sovituksia jazz-standardeista. Yhtyeen lämmin ja minimalistinen sointi syntyy kahden melodiainstrumentin ja rumpusetin dynaamisesta yhteistyöstä.

Mikko Gunu Karjalainen on tunnettu lyyrisestä soitostaan ja karismaattisesta esiintymisestään. Kokeneen trumpetistin soittoa voi kuulla niin Ricky Tick Big Bandin kuin Anna Puun levyillä.

Kontrabasisti Eero Seppä painottaa soitossaan soittimensa ominaispiirteitä, selkeyttä, varmuutta ja luotettavuutta ja on siksi kysytty basisti monissa suomalaisissa jazzyhtyeissä.

Aleksi Heinola on Helsingissä vaikuttava, Vaasalaislähtöinen lupaava jazz-rumpali. Sibelius-Akatemian jazzosastolla opiskeleva Heinola on viime vuosina esiintynyt lukuisilla festivaaleilla ja klubeilla ympäri pohjoismaita eri yhtyeiden kanssa.