fbpx

Milo & Moses

Milo Mäkelä: sähkökitara
Moses Kuloniemi: rummut
Jon Pettersson: kontrabasso

Brunssin hinta musiikkeineen 37€, alle 12-vuotiaat puoleen hintaan.
Tarjoilujen sisältö julkaistaan pian.

Su 30.9. VANHA NAVETTA

kannonnokka.com
Vanha Navetta: Henttalantie 20, Kerkkoo

LOUNAAKSI KÄÄNTYVÄ BRUNSSI MILO & MOSES VANHASSA NAVETASSA

Porvoo Jazz Festival on onnekas saadessaan tänä vuonna tehdä yhteistyötä omaleimaisen, rakkautta, tunnelmaa ja karismaa henkivän ravintola-elämystila Kannonnokan kanssa. Sen lisäksi että Kannonnokan tiimi hoitaa 123kellarissa tapahtuvien jatkoklubien tarjoilut, he järjestävät sunnuntaina 30.9 festivaalin viimeisen konserttitapahtuman, pitkän jazzbrunssin tunnelmallisessa Vanhassa Navetassa Kerkkoossa. Ovet aukeavat klo 11.30, ensimmäinen kattaus nautitaan klo 12 ja toinen klo 14.

Brunssin musiikista vastaa jazzin lapsitähdet Milo & Moses. Kaksi vuotta toiminut ja säännöllisesti keikkaileva Milo & Moses on kahden yläastelaisen (nykyisin lukion ekaluokkalaisen) perustama kokoonpano, jonka ytimen muodostavat 16-vuotiaat Milo Mäkelä (sähkökitara) ja Moses Kuloniemi (rummut). Kontrabassoa soittaa 19-vuotias Jon Pettersson.Nuoren jazztrion esikoislevy ja poikien ikäänsä nähden poikkeuksellinen kypsyys on kerännyt runsaasti kiittäviä arvioita ja radiosoittoa. Levy-yhtiö KHY Suomen Musiikki Oy poimi nuorukaiset talliinsa vuosi sitten ja julkaisi kombon debyytti-lp:n syyskuussa 2016. Tämä kaikkien aikojen nuorin levyttänyt Suomijazz-yhtye edustaa tyylillisesti groove jazzia vahvalla be bop -komponentilla ja julkaisi Flow 2017 -tapahtumassa järjestyksessä jo toisen, Among Friends -nimisen albuminsa.

Menu:
-Lohipastrami ja minttujugurttikastike
-Versosalaattia ja vadelmakastiketta
-Grillattua zucchinia latva-artisokkaa ja pestoa
-Harissacoleslaw
-Kaprisperunasalaattia
-Sitrusmarinoitua herkkusientä
-Paahdettua myskikurpitsaa ja punasipulia
-Valkosipulipannuleipää ja hummusta
-Vanhannavetan currytuoremakkaraa
-Paahdettua munakoisoa ja paprikaa
-Dijoncreme

-Coney island cheesecake ja karviaista

Hinta 37€/alle 12-vuotiaat puoleen hintaan.

Lippuja ei tarvitse ostaa etukäteen, mutta jos haluat varmistaa paikkasi, voit tehdä pöytävarauksen:  mail@kannonnokka.com tai 040 967 5789. Henttalantie 20, 06530 Kerkkoo – Lämpimästi tervetuloa! –