fbpx
La 29.6. klo 21.30, (ovet klo 21)
Tehdassali, Taidetehdas
Liput 22,60 € / 17,60 € / 12,60 €
Adele Sauros Quartet
Adele Sauros / tenorisaksofoni Toomas Keski-Säntti / piano Vesa Ojaniemi / kontrabasso Tuomas Timonen / rummut
https://www.youtube.com/watch?v=i5vFHvPrzuw

avanti x Porvoo Jazz Festival: Adele sauros quartet

Suvisoitto ja Porvoo Jazz Festival avaavat uuden yhteistyön ja tuovat Suvisoiton lauantai-iltaan palkitun ja monipuolisen saksofonistin Adele Sauroksen yhtyeineen.

Saksofonisti Adele Sauros on yksi tämän hetken aktiivisimmista jazz-muusikoista ja säveltäjistä Suomessa ja Euroopassa. Pohjoismaisen ja amerikkalaisen jazzin tyylejä yhdistelevä Adele Sauros Quartet on perustettu vuonna 2012 ja se on julkaissut useita levyjä. Yhtyeen jäsenet ovat virtuoottisia jazz-muusikoita, joilla on avoimet mielet sekä uskallusta poiketa myös totutuista kaavoista ja heittäytyä improvisoimaan spontaanisti. Sauros uskoo sävelten voivan muuttaa maailmaa, jos tekee taidetta omin ehdoin, kuten Adele Sauros Quartet.

Sauroksen neljäs albumi Your Special Loss julkaistaan maaliskuussa 2024 espanjalaisen Fresh Sounds Recordsin toimesta. Neljäs albumi koostuu Sauroksen sävellyksistä, jotka käsittelevät toipumista ja toivon löytämistä. Melodiset ja vakavat sävellykset ammentavat vaikutteita pohjoismaisen ja amerikkalaisen jazzin perinteestä.

Kokoonpanon vakituiset jäsenet ovat Adele Sauros (tenorisaksofoni), Toomas Keski-Säntti (piano), Vesa Ojaniemi (kontrabasso) ja Tuomas Timonen (rummut).

29.6.2024 klo 21.30, ovet klo 21
Tehdassali, Taidetehdas
, Läntinen Aleksanterinkatu 1, 06100 Porvoo

Liput 22,60 € / 17,60 € / 12,60 € (lippujen hinnat sisältävät lippu.fi palvelumaksut)

Kuva: Victor Hege